• 422
    taraftardaki isim ve muhasebe goygoyuna iyi parmak basmış kişi.

    https://twitter.com/.../1748269852848976235

    isimli ndombeleyi getirdik, adam üç milyon alıyor ve tek faydası tribünlerin yüzünü futbol hariç güldürmesi. kendisini futbol anlamında konuşmaya lüzum dahi yok şu ana kadar.

    vecino gelip üç sezon o parayı alıp katkı verecekse, başka opsiyon bulunamıyorsa doğrusu odur. bitti. twitter’da goygoy yapan taraftar #vecinoistemiyoruz deyip transfer yatınca “aq işte biz gaassaray taraftarıyız, böyle engel oluruz transfere” derken şimdi zırıl zırıl ndombele’nin hamburger menüsünü salata menüsüne çevirmeye çalışıyor. asıl komedi budur. sosyal medyadaki iki üç soytarının yarattığı galeyanın peşinden gitmeyi marifet sanmak değil olay.

    türkiye ligi öyle çok tercih edilen, milletin gelmek için ölüp bittiği bir lig değil. akşam pazarı ve körün taşı misali transferler haricinde gelen adamı parasını bastırıp getiriyorsun. orta sahada eksik olan biraz oyunda kalabilen ayağı temiz bir bağlantı oyuncusuydu. bu adama transferin son günü şartlar dahilinde 1.5 yerine 2.5 vermek gerekiyorsa, bunun atıyorum takımın avrupa ligi yerine şampiyonlar ligine gitmesini sağlayacağına teknik ekip tamamen inanmışsa, o transfer bitmelidir.

    aynı goygoyu yapan taraftar kurumsal şirket şaklabanı burak elmas’ı da büyük başkan yapmıştı gelirken, camianın efsanesini kendi koltuğu için nasıl göt altına attığını gördük. o yüzden kendisinin tweetine canı gönülden destek veriyorum. taraftarın ipiyle takımlar başarılı olsaydı, bugün ankaragücü ligin içinden geçmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın