resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2669
    takımdan ayrılma ihtimali yüksek gibi görünüyor. talipleri oldukça fazla olduğu dillendiriliyor. ben hala kendisinden umutluyum.. evet hala..

    onun gibi birinin adaptasyon sürecini tamamlaması epey süre alabilir. üstelik sezon başını sakat bir şekilde geçirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. yani iyi bir kamp geçirmedi. sezon içerisinde tekrar tekrar ağrıları oldu. yüzde yüzüne hiçbir zaman ulaşamadı. bütün bunlara rağmen skor katkısı ve defansif katkısı yok değil. hatta skor katkısı gayet iyi vaziyette şuan. tek sıkıntısı aldığı maaş.

    özetle benim görüşüm şu, zaha her zaman piyasası olan bir oyuncu ve bu sebeple onu elden çıkarmamız her zaman mümkün. onu verimli bir kamp geçirmiş şekilde görmeyi isterim. zaha gibi futbolcular için sezon öncesi antrenmanları çok önemli. onun gelecek sezonki performansı ,sakatlık kaza bela yaşamadığı takdirde çok daha iyi olacağına inanıyorum. bu yüzden kendisinin takımdan ayrılıp gittiği takımda gelecek sene prime halinden esintiler sunarsa, bu durum çok canımı sıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın