• 55
    sezonun ilk kırılma maçlarından birisi olabilir. çünkü bu maçta alınacak bir galibiyet psikolojik üstünlüğün amasız fakatsız bize geçmesi demek olacaktır. olası bir puan kaybında ise rakiple puan farkının 2 maça çıkması demek olacak. bu kadar az puan kaybedilen ortamda 2 maç demek çok maç demek.

    sahaya geçersek trabzon'dan son çıkan haberler sonrası ve afrika kupası nedeniyle bir hayli eksik olacak. son oynadıkları 14 ocak 2024 antalyaspor trabzonspor maçında rakiplerine 20 küsur şut atmalarına izin verdiler ve kendileri sadece 4 şut atabildiler. şu an bizim için en uygun zamanlardan biri olabilir.

    galatasaray'da ise mauro icardi'nin formasına tekrardan kavuşması olası ya da diğer bir ihtimalle ikinci yarı forma şansı bulacaktır. barış'ın sol bek mi yoksa sağ ön mü olacağı diğer bir çelişki yaratan durum. açıkçası tete ve zaha performanslarını görünce barış sağ ön olması takıma daha fazla fayda sağlayabilir. kupa maçında eyüp aydın, kerem demirbay önemli kazanımlar oldular. berkan kutlu'nun da her daim stabil performans vermesi de umut verici oldu.

    beklediğim ilk 11; muslera, boey, nelsson, abdülkerim, kaan, torreria, kerem d., barış, mertens, kerem, zaha/icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın