• 178
    paralel bir evrende ilk yarısını en az 3 farklı önde bitirdiğimiz maç.

    bizim takımın ataklarında heyecanlanmıyor, bu nasıl kaçar diye saçlarımı yolmuyorum artık. çünkü beklentim çok düştü. gol atarsak şaşırıyorum.

    bu takım şut çalışmıyor. en fazla antreman bitiminde "kaleye şut çek oradan soyunma odasına git" yapıyoruzdur en fazla. futbolcuların hali bunu gösteriyor.

    bir maç olur, iki maç olur hatta bir ay boyunca da bu olabilir ama geçtiğimiz sezondan beri olmaz! geçtiğimiz sezon da böyleydik icardi geldi ve şut isabetimiz artınca şampiyon olduk. bu sezon icardi'nin bile şut kalitesi düştü. çünkü bu takım belli ki taktik çalışıyor sadece. son pas ve şutlar futbolcuların insiyatifine, kalitesine bırakılıyor. ama en iyi şutör bile şut çalışmazsa paslanır.

    ben çok sıkıldım bu durumdan.

    barış uzun zamandır ayakla attığımız en net şutu attı bu maçta. o da kendi kalemize.

    bakmadım ama istatistiklerde sanırım son maçlarda penaltıları çıkarırsak attığımız gollerin çoğu kafa golüdür. ona da şaşırıyorum çoğu kez kafa vurmayı bile beceremiyoruz. omuzla, boyunla falan vuruyoruz. hücum oyuncularımız savunma oyuncusu gibi kafa vurup topu uzaklaştırıyor adeta, savunma oyuncularımız ise daha net kafa vuruyor toplara. çok şey ters bizim takımda. bilerek yapsak olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın