• 31
    kesinlikle oynamaması gereken bazı isimler var: boey, abdülkerim, torreira gibi. bu oyuncular çok fazla maça çıktılar ve dinlenmelerinde fayda var. barış da kesinlikle bunlardan biri tabii.

    kesinlikle oynamasını istediğim de üç oyuncu var: kazımcan, eyüp, tete.

    kazımcan'ın biraz maç oynaması ve özgüvenini geri kazanması lazım. tete'nin de biraz daha kolay skor etkisi yapabileceği bir maçta sahaya çıkması lazım. aynı sebepten ben bu maçın 11'inde zaha'yı da kullanırdım. ligde yapamadıklarını bir maçta yapsa en azından aldığımızın gerçek zaha olduğundan emin olsak. gerçi ümraniye'nin sağ bekinde daha önce süper ligden aşina olduğumuz strahil popov oynuyor.

    bu şartlarda şöyle bir onbirle çıkardım:

    günay

    ali turap - sanchez - nelsson - kazımcan

    eyüp - hiç fark etmez (berkan, kerem demirbay, kaan, hatta ndombele, gökdeniz gürpüz)

    tete - halil - zaha

    baran

    böylece halil'i görece kolay bir maçta 10 numarada görmüş, baran'a da tete ve zaha gibi kanatlarla ve halil gibi iyi kötü topu kullanabilen bir oyuncuyla oynayarak santrfor olarak kendisini test etme imkânı sağlamış oluruz.

    maç içerisinde de hamza akman, gökdeniz gürpüz, ali yeşilyurt gibi oyuncuları görmek güzel olabilir. ama bu oyuncuları görmenin şöyle bir yanı olmalı, hepsini bir arada atınca hepsi için kötü oluyor. arkasında sanchez varken ali turap performansı ile ali yeşilyurt varken ali turap performansı farklı olabilir. tete ile baran'ın oynayacağı oyunla hamza varken baran'ın oynayacağı oyun farklı olabilir. mesela hamza akman'ı da icardi sahadayken değerlendirmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın