• 972
    şuan oynanan (bkz: 17 ocak 2024 fenerbahçe adanaspor maçı) maçı izlerken farkettim ki, takımlarımız gerçekten sadece bugünü düşünerek hareket ediyor. beşiktaş'ın 5 yılda bir menemene dönüş şenlikleri olmasa büyük takımlarda altyapı veya genç oyuncuları izlemek gerçekten çok zor.

    şu maçta rakip zayıf adanaspor ve fenerbahçe şuan bartuğ dışında genç oyuncu oynatmıyor, onu da çalım fetişi nedenli aldılar ve ileriye dönük bişey beklediklerini sanmıyorum. ayrıca sırf ligde şampiyonluk kovalamak için çok lüks bir kadro kurulduğunu da görüyoruz. şuan fenerin oynayan yedek kadrosu ligde oynasa 3 veya 4.olacak kadar kaliteli diyebilirim.

    bizim de yarınki maçta milli oyuncular ve sakatlıklar nedenli oynayacak kadromuz zorunluluktan genç ağırlıklı olacak. ama bunu mecburiyetten değil de bile isteye yapmamız gerekiyor. genç oyuncu diye 18inde formayı sırtına geçiren oyuncumuz adına seviniyoruz ancak onu bir daha bir sonraki sezon kupa maçına kadar göremiyoruz. bi bakmışız oyuncular 22-23 yaşına gelmiş ve bundan artık olmaz diyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın