• 223
    galatasaray kültürü benim için biraz da eleştiriye dayalıdır ama o kadar pislik bir dönemden geçiyoruz ki karşı taraftaki güruh ile başa çıkabilmemiz için yazar dostumun üslubu ile yaklaşmak gerekiyor.

    hakemden şikayetçiyiz ama iyi futbol oynamazsak önce kendimizi eleştirelim sonra tepkimizi koyalım dersek daha çok hakkımızı yerler. sezon özelinde biraz çirkefleşmezsek sezon sonu ağlayıp sızlamanın vahlar etmenin şampiyonluk elimizden çalındı demenin manası olmayacak. anladıkları dilden konuşmamız gereken bir sezondayız. takım içinde benim de hoşuma gitmeyen performanslar var ama ağlamayana da meme yok. kendi içimizde çekişene kadar dışarıya dik dursak tüm sosyal medyada gerekli algıyı oluşturabiliriz belki. yönetimden felan beklentim yok en büyük gücümüz 30 milyon taraftarımız tek yumruk olup üstlerine çökmeliyiz.

    puan kaybedilen günlerde gelip kalp kırmamak için sözlüğe dahi uğramıyorum. puan kaybı olmayan maçlardan sonra dahi sözleşmeli topçularımıza takıma bir terbiyesizliği yoksa gereksiz eleştiri yapmanın hiçbir faydası yok. bu noktada aynı yerdeyim kendisiyle ve sonuna kadar destekliyorum.

    galatasaray sözlükte en ufak rakip güzellemesine övgüsüne tahammülüm yok. beyefendi olunacak adil davranılacak sezonda değiliz.

    biz birbirimizi yerken atı alan üsküdarı geçecek, mayıs ayında şampiyonluk entryleri yerine birbirimizin nick altına nefret kusmak istiyorsak ayrı tabi.

    sosyal medyada yapılan algılara gözlerimizi kapayıp sırt sırta verme zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın