• 18
    magnus carlsen satrançta hile konusunda, kimsenin bana oynayacağım hamlelerin tamamını bilgisayardan bakıp söylemesine gerek yok, oyun içinde çok kritik tek bir anda bir göz kırpması bile yeterli hile ile kazanmam için. varlığını bildikten sonra ben o hamleyi bulup maçı kazanabilirim demişti.

    bu iki takım da rakiplerine oranla bariz güçlü ve maç kaybetmeleri için sadece 1-2 kritik an oluyor 90 dakikada. o anlarda ufak bir faulü atlamaları, gri bir pozisyonda penlatı çalmaları ya da pas geçmeleri tüm hikayeyi değiştiriyor. hakemler de iki sezondur fenerbahçe'yi bu şekilde yarışta tutuyorlar. maçta 3-4 farklı öndeyken bir penaltılarını vermiyorlar ve bir hafta bunun üzerinden ortalığı ayağa kaldırıyorlar. sonrasında ise gelsin eyyamlar.

    fenerbahçe'nin çok zorlanabileceği bir maçta ofsayt çizgisini bir kez 2-3 santim kaydırmaları rakibin açılıp 2-3 gol daha yemesine sebep oluyor. bizim maçlarda ise tam tersi. dün golümüzü yemese ve 2-0 olsa belki rakibin direnci kırılacak ve üçü dördü bulacağız, oyuncularımızı dinlendirip gençleri oynatacağız ama yok işte. trolleriyle, medyasıyla, anadolu takımın tasmalı başkanlarıyla son şansını dibine kadar kullanıyor fener yönetimi. geçen yıl daha da fazla olan kalite farkı ile bunun üstesinden geldik. bakalım bu sene ne olacak, göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın