resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2581
    zaha, bizim ligimiz için superstar seviyesinde bir oyuncu. bunun yanında bonservis ödenmese de maaş ve imza parası ile bayağı maliyetli. haliyle beklentiler de çok yüksek. yüksekti demiyorum ben, hala yüksek. şu ana kadar beklentilerin altında kaldığı bir gerçek.

    avrupa'nın büyük liglerinde, aynı sansasyonla, yüksek maliyetlerle yapılan transferlerin tutmadığına birçok kez şahit olduk. bunların içinde ilk senesinde uyum sağlayamayıp daha sonra çılgın atanlar da oldu. ben zaha'nın ülkeye, oyun sistemimize hala ayak uyduramadığını düşünüyorum. formu da düşük bu aralar. bu sene bir şekilde idare eder, seneye coşar diye umut etmeye devam edeceğim. tete için beklentilerim bu kadar yüksek olmasa da benzer düşüncelere sahibim. bonservisli oyuncularımızı yarım sezonda, hatta bir sezonda silip atma huyumuzdan vazgeçmemiz gerek.

    zaha gitsin, tete gitsin, o gitsin, bu gitsin. bu kadar sirkülasyon bir taraftar olarak beni mutsuz ediyor. avrupa'nın hangi istikrarlı, başarılı takımı bu zihniyetle zirvede kalabilmiş?

    2010-2011, 2016-2017 ve 2021-2022 sezonları sonrası yapılan kabuk değişimleri kaçınılmaz ve gerekliydi. buna karşı değilim. o içerdeki ruhsuzluğun, çürümüşlüğün kokusunu herkes alabiliyordu. değişim şarttı. ancak bugün durum bu değil. şükür ki güven veren bir hocamız var, erken tepki vermekten vazgeçip oyuncularımızın arkasında olmaya devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın