resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3422
    her insan gibi yanlış yapabilir. bugün bakınca evet, ben de diyorum ki yaz transfer sezonundan verim alamadık. aslında bittiğinde birçoğumuz memnunduk. beklediğimiz gibi gitmedi.

    gelgelelim hatanın da bir mantığı olur. bu adam takıma ceset doldurmadı. 30 yaşındaki zaha, 26 yaşındaki angelino’yu getirdi. bu adamlar şu ana kadar bekleneni verememiş olabilir. yine de bunlar transfer olarak hiç de kötü transferler değildir. özellikle angelino. gelgelelim olmadı işte. 35 yaşında adama servet bağlarsın, anlamsız olur eyvallah. bunlar öyle değil. onun dışında ndombele ve ziyech zaten “ya tutarsa” işleri oldu ki evet merkez oyuncusunda hata yapıldı. tete’de de bir yatırım var, henüz karşılık alamadık. bunun dışında bonservisli gelen icardi ve sanchez zaten başımızın tacıdır.

    hataları olmuştur yani. işler beklediği gibi gitmemiştir ama niyetinden de becerisinden de şüphem yok. toplamak için elinden geleni yapacaktır. bir savaşın içinde zaten adam şu an. düşman oklarını takip edin, meselesi. destek olma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın