resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2579
    bu platformda, son iki haftayı hariç tutarsak, zaha'yı eleştirenlerin aksine zaha'ya büyük destek veren ve eleştirenleri ofsayt yağmuruna tutan bir anlayış hakimdi. aslında ofsayt atanlarda belli bir süre sonra anlamıştı bu oyuncunun ne kadar fasa fiso olduğunu ancak kabullenmek zor geliyordu sanırım. gel gelelim 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçıyla tescillendi fasa fiso olduğu.

    ocak ayı neredeyse bitmek üzere ve hala "abi uyum sağlıyor" diyenler var. ne kadar ironik değil mi? şunu bir fenerli yapsa dalga geçmekten zevk üstüne zevk alırdık. unutulmamalı ki, zaha premier lig'den gelse de, oranın köy takımlarından birinden geldi, aanholt gibi. biz "premier lig'den geldi" diye bir beklenti içine girmişken, transfer edilmeden önce premier lig taraftarları kendisi için "yeteneğinden büyük egosu var" diye eleştiriliyordu. eleştiri dediğim bayağı ağır küfürler ediliyordu da neyse... ingiltere'de yaşayan biri olarak, zaha'nın zorba ve egoist yapısını çevreden sürekli duymaktaydım. şimdi "adam hırslı, ondan böyle" demek doğru değil. kerem aktürkoğlu, torreira, ıcardi de hırslı ama onlar zaha'nın 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçında mertens'e yaptığı gibi hareketler yapmıyor. zaha hırslı değil, kaba ve saygısız.

    15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçında ne mi yaptı muazzam bir performans sergiledi! sıfır isabetli şut, ama olsun, çünkü iki başarılı çalım attı - demek ki formunun zirvesinde! ve tabii ki, 15 top kaybı... ne büyük bir yetenek, değil mi? gerçekten de 6 milyon maaşın her kuruşunu hak ediyor, adeta sahada bir aslan gibi! bu tarz bir performans, tabii ki, tüm takdirleri hak ediyor. el kol yapıp bağırdığı mertens maçı 9.5 reyting ile bitirdi bu arada *
App Store'dan indirin Google Play'den alın