resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3453
    bu sene yaptığı tüm transferlerde çalım yemiş tribünde lay lay lay yaptığı için övülen yönetici. çok seviyoruz abi şekilciliği çoook. biri oturuyor diye yerin dibine gömülmüş bu arkadaş ıslık çalıyo diye başkan ilan edilmiş garip bir toplumuz gerçekten.

    halil dervişoğlu için beşiktaş'a çalış atmış fakat halil'in durum ortada (pozisyona soktu diye övülüyor) golle işi olmayan bir adam. (fiyasko transfer)

    rashica için beşiktaş'tan çalış yemiş. ziyech araplarla maaş pazarlığı yaparken, tete bodrumda tatil yaparken, sen rashica'yı bekle diye oyaladın. geçen sene şampiyonluğun en iyi üç oyuncusundan biri olan adam senin keyfini bekleyemezdi ve yolu açık olsun dedin. adam beşiktaş'ta yükselişe geçti. eminim beşiktaş yerine takımında kalsaydı şu an almak için seferberlik ilan edilmişti. yunus'u da bu transferler yüzünden elinde tutamadın.

    tete için biz bunu oynatırız satarız dedin. hocan oynatmıyor satsan satılmaz yılda 4m euro maaş bağlandın. kerem olsam aynı parayı isterim yoksa kendime kulüp bakarım.

    zaha için fenerle yarıştın elinde patladı. keşke fener alsaydı da onlar uğraşsaydı. yılda 7 m euro verdiğin adam topun t'sini oynamıyor.

    szymanski'yi elinden kaçırdın adam fenerin en iyi oyuncusu. güzel çalım yemiş.

    fred ligin en iyi topunu oynuyor. lige damga vuruyor. ilk alman gereken adamı almadın yerine 3 ay taraftarı oyalayip en iyisi gelecek deyip nbombele şişkosunu getirdin. berkan'ı çağırmak durumunda kaldın.

    angelino'ları falan saymıyorum o tutmayabilir ama kulüplerle sidik yarıştırıp aldığımız tüm adamlar elimizde patladı.

    iyi niyetinden şüphem yok çok iyi bir profil de olabilir ama kendimizi boy aynasında görmemizin elimizde patlamasına vesile oldu bu dönem yaşattı bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın