resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2903
    galatasaray'ın oynadığı son 3 maçta 11 başlamış forvet oyuncusu, evet 10 değil, kanat hiç değil, yardımcı forvet hiç hiç değil çünkü bunları sağlayacak hiçbir veri yok elimizde.

    halil bu 3 maçta toplam 37 isabetli pas atmış.
    halil bu 3 maçta toplam 2 hava topu kazanmış, evet şaka değil sadece 2.
    halil bu 3 maçta 24 top kaybetmiş, 37 isabetli pas 24 top kaybı nasıl korkunç bir istatistik düşünün.
    halil bu 3 maçta 0.89xg'den 1 gol bile çıkartamamış.
    halil bu 3 maçta 0.38xa(asist beklentisi) yaratmış, son 2 maç 0.12.
    halil bu 3 maçta 4 isabetli şut çekmiş, hepsi birbirinden rezil.
    halil bu 3 maçta sadece 2 tane başarı top sürme girişiminde bulunmuş, en çok övüldüğü konu, şaka gibi.
    halil bu 3 maçta 97 kere topla temas etmiş ama sadece 37 kere başarılı pas verebilmiş, oyuncularımız üzerinden örnek verirsek 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı ndombele 53 dokunuşta 33 isabetli pas vermiş, tete 43 dokunuşta 24 isabetli pas vermiş, torreira 71 dokunşta 57 isabetli pas, mertens 72 dokunuşta 33 pas vermiş. mertens 10 numara oynadı ama halil'e göre daha iyi dokunuş-isabetli pas oranı.
    halil bu 3 maçta gol atamadı, asist yapamadı.

    işin özüne gelirsek halil galatasaray seviyesinde bir futbolcu değil, halil süper lig seviyesinde bir futbolcu da değil, halil championship seviyesinde bir oyuncu da değil, halil eredivisie seviyesinde bir oyuncu da değil. halil bu liglerde denendi ve hiçbirinde verim veremedi, halil'in verim verdiği tek lig var jack's league yani tweede divisie, hollanda 3. ligi. https://gss.gs/3hd.png istatistikler burada, halil hollanda 3. ligi ve hollanda 2. ligi liglerde başarılı olabilir, rekabetçi ligler değil bunlar, düşme çıkmanın bile belli şartlarla oluştuğu ligler ve halil buralarda başarılı olabilir yetenekleri de oraya uygun. ikili mücadelelerin caydırıcı olmadığı, defans yapılmayan, fazla mücadele edilmeyen her ligde oynayabilir ama bu ligin seviyesinin düşük olması lazım. halil'i tff 1. lige koysak iş yapamaz çünkü ciddi bir rekabet ortamı, kötü sahalar ve mücadele var. sahada bu kadar düşük mücadele gücü olan, saha dışında takım arkadaşlarının söylemlerine göre çok tembel olan, çalışmayan bir oyuncuyu 3. defa deneyip yanılmaya hiç gerek yoktu. beşiktaş'a bırakıp yolumuza bakmalıydık, hiçbir teknik direktör hiçbir şekilde bu seviyede kendisinden verim alamaz çünkü ne kendisi istiyor ne de gücü bu seviyeye yetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın