resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9549
    çok sevdiğim hocamız, çok da başarılı buluyorum ama bazı konularda biraz takıntılı olduğunu düşünüyorum.

    zaha kendisinden habersiz alındıysa bu söyleyeceklerimi şimdiden geri alıyorum ama bu transfer gerçekleştiği anda kerem-zaha sorunu yaşayacağımız belliydi. geçtiğimiz sezonun en değerli futbolcularından birinin* yerine çok dominant ve çok pahalı bir transfer yaptık. bunun keremi bozacağı belliydi ki baya ayarlarıyla oynandı çocuğun. peki uğruna kerem'i dağıttığımız zaha ne yaptı, koca bir hiç...

    hocanın o gün o dakika bu konuyla ilgili bir planı olması gerekiyordu. bugün görüyorum ki yokmuş. bu konuda çok doğaçlama davrandık. kerem'in mevkisini hiç bozmayıp zaha'yı forvet arkası hiç ama hiç denemedik. hatta forvetsiz kaldık, zaha'yı yine en uçta denemedik. bu adam premier ligde 70 maç forvet oynadı, biz yerine halil'i oynatıyoruz. şimdi de yana yakıla zaha'yı satabilir miyiz diye düşünüyoruz.

    bunları söylerken tek suçun hocada olduğunu söylemeye çalışmıyorum, asıl suç zaha'da. ama futbolcuyu oynatmak da hocanın işi, yapamayacaksan istemeyeceksin. hala geç değil, hala çok bir şey kaybetmiş değiliz. fakat sezonu kaybetmemek için bu sorunu bir an önce çözmesi lazım. yoksa kendisine şunu çok net olarak söyleyebilirim ki zaha yakın bir zamanda ıslıklanacak ve o mevzu kadro dışı kalmaya kadar gidecek. zira oyuncuyu arkadaşları da sevmiyor, kimsenin arkasında duracağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın