resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2492
    saha içinde 'eli şeyinde' gezen oyuncudur. hem zihinsel anlamda hem de fiziksel anlamda aldığı sürelerin tamamına yakınında 'eli şeyinde' oynamaktadır.

    bir futbolcunun yeteneği dahilinde ne kadar faydalı olabileceğini tahmin etmeye yarayan çok verimli bir paritedir 'eli şeyinde olmak'. sacha'nın, kerem'in, torreira'nın, abdulkerim'in, barış'ın, kaan'ın ve diğerlerinin yetenek ve fizik anlamında eksilerini kapatan şey asla eli şeyinde olmayışlarıdır. zaha, kendini galatasaray'dan ve buralardan büyük gördü. 30'lu yaşları devirdiği kariyerde ilk kez avrupa maçına, hem de şampiyonlar ligine burada gidebilmesine rağmen. orada da eli şeyinde takıldı, kovalamadığı adamlardan goller yedik.

    akıl almaz bir maliyet, hiç gereği olmayan bir transfer. taraftarımızdan da göz dolduran bir sabır. adam öyle eli şeyinde geziyor ki farklı bir şey denemek aklının ucuna dahi gelmiyor. 10 kez aynı çalımı yiyip tff 1. lig seviyesindeki beklere kariyer performansı yaşatıyor. ee tabi bizdeki medya bizdeki taraftar başka yerde yok, zaha'nın etiketi var.

    kısa vadede bu rezalet kontrattan, performanstan ve şahsiyetten kurtulmak dileğiyle. alımlar kapandı. etiketçiler de içeride kalmadıysa devam edelim. bize babel, zaha lazım değil. 3 kez çalım atacak diye 45 maç çekilecek çile değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın