• 661
    maçın bir anında bile kazanamayacağımızı düşünmediğim mücadele. bunun sebebi ise 2 takım arasındaki muazzam kalite farkıydı. lakin sahadaki oyun bu kalite farkını yansıttı mı? kocaman bir hayır.

    defans hattı ile forvet hattı arasındaki uçurum, dönen hiçbir topu alamayışlarımız, forvette skor beklediğimiz adamların gerçekten hiçbir şey yapmaması. inanılır gibi değil. yani bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor merak ediyorum. hücum setimiz yok denecek kadar az, oyunu rakip yarı alana asla yıkamıyoruz, çizgiye inmiyoruz. hiçbir şey mi olmaz? bu şekilde gitmesi çok zor.

    tete’nin sözleşmesinden kesinlikle çıkmamız lazım. yok yani, hiçbir şey yapamıyor adam. kaç maç geçti, yok işte, zorlamanın manası yok. zaha yine kötü oynuyor ama arada mutlaka etkili bir aksiyonu oluyor. zaten icardi’den sonra da en fazla gol atan topçumuz ama tete yok, hiç yok herif. ha keza ziyech’in oynamaya niyeti yok. mertens’in nefesi kalmıyor 55’ten sonra. striker’ımız zaten yok. merkez orta sahamız olmadı, olmuyor. ndombele oynadığı zaman dönen topları asla alamıyoruz zira adam 2’li orta saha oyuncusu asla değil. 4-3-3’ün sol half’ı olsa belki olur ama mevcut dizilişimizde ndombele olmadı işte, tıpkı tete gibi.

    erden timur mu dursun özbek mi transfer yapar yoksa okan buruk mu dizilişi ve oyun yapısını değiştirir (ki bu saatten sonra o iş çok zor) bilmiyorum ama bu şekilde şampiyon olmamız çok zor. ya da bizler taraftar olarak beklentimizi biraz düşürmeliyiz zira görünen köy kılavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın