resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3433
    kendisi bir nevi para bakımından ali koç’un galatasaraydaki karşılığıdır.

    bunu başarı, kişilik vs karışılaştırması olarak algılamayın. galatasaray’ın da sistemi fenerbahçe gibi olsaydı, bırak getirdiği sponsorlukları sadece nef ile sponsor olarak senelerce başkan olabilirdi. senelerce sponsor oldu bu takıma bir geri dönüşü olmadan. evet tanındı mı tanındı ismen ama zaten küçük firma değildi adam nef olarak türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından birinin sahibi. galatasaray’ın nef’e kattığı yüzde beş bile değildir ticari olarak.

    o yüzden cebinden 5 lira veremezken ya da bir kombinen var diye, bu kadar eleştirilmesi normal değil. bu adamı komple hafızalardan silsek takım ne durumda olurdu maddi olarak farkında mısınız ? en zor günde nef sponsor oldu, takımı toparlayıp, üstüne bu sene deli gibi sponsor getirdi.

    sergio, torreira, icardi, mertens’in katkıları ortada, mata’nın şimdi ve ileride getireceği sempati ortada( zaha gelecek olursa türkiye’ye drogba’yı arar. 5 sene sonra da bir ispanyol türkiye’ye geleceğinde mata’yı riera’yı arayacak fenere mi galatasaray’a mı gideyim diye.) unutmadan zaniolo’yu getirdi, belki de sene sonunda tarihimizin en yüksek satışını yapmış olacağız. herkesin ölüp bitip niye almadık diye gezdiği rashica’yı da bu adam getirdi başta kiralık. tüm takımın sevgilisi kaan ayhan’ı açıklamaya gerek var mı ? arada karavana giden ama fırsat varsa herkesin deneyeceği yusuf bir tek. bu seneye geçelim. demirbay, maliyeti de maaşı da düşük öyle ya da böyle performans alıyoruz. eyüp aydın ve gökdeniz gürpüz gibi iki genç oyuncuyu getirdi geleceğe yönelik.(bayern ve dortmund’un yatırım yaptığı adamlar bunlar.) angelinho’yu getirdi, kağıt üstünden yüzde doksanımız mutluyduk, hoca da ilk sıradaki isim angelinho’ydu dedi. zaha, evet maaşı çok yüksek ama yine taraftarın yüzde doksanı tamam zaha değil ihtiyacımız ama adam zaha demedi mi ağzının suyu akarak ? ziyech, evet iki maç iş yaptı gerisi meh, ama manu maçında olmasa belki bugün avrupa ligine de gidemeyecektik. davinson, konuşmaya gerek olduğunu sanmıyorum. bu arada satılmadı iyi paraya diye sürekli giydirilen nelsson’un davinson yokken gayet iyi oynadığının da farkındadır umarım herkes. ndombele, bizim değil, alır mıyız orası da meçhul ama aralık-ocak ayıyla beraber performans göstermeye başladı, belki de ligin ikinci yarısı önemli işler yapacak. tete, kendisine bu maaş değil de 8 milyon bonservis, 1.5 milyon maaş verilseydi kimse de böyle konuşmazdı yatırımlık aldık diye. günay, gayet iyi takviye. son olarak geçen sene bizde kiralık oynamasına rağmen, hiçbirimizin yüzde yüz bize geleceğine inanamadığı icardi’yi bonservisiyle takıma kazandırdı.

    şimdi bu adam psişik güçlere mi sahip ? zaha’dan beklenen verim alınamayacağını ön görsün. icardi’nin hem dzeko’ya cart diye penaltı verilen pozisyonda hem penaltı verilmeyeceğini üstüne sakatlanacağını bilsin, yetmedi fenerliler tarafından dayak yiyip elmacık kemiğinin kırılacağını ön görsün. tete yerine yunus olsa ben yüzde bin eminim aynı süreleri alıp benzer performanslar gösterecekti ve burada ona sövülecekti. yanlış anlaşılan bir şey de rasciha yerine tete alınmadı, tete yunus değişimi yapıldı takımda. halil 2-3 haftadır beklenilenden iyi performans veriyor (ha sen safkan 9, santrofor performansı bekliyorsan daha çok beklersin adamın olayı sahte dokuz, yardımcı forvet, sen santrofor yazdığına aldanma.) verilen para para değil.

    2 puan geri düştük diye yapılan yaygarayı aklım almıyor. herhalde siz maçları gözünüzle izlemiyorsunuz, bu kadar pislik dolu bir sene sürekli ittirilen bir fenerbahçe’ye karşı, bu kadar ağır bir fikstüre rağmen hala asılıyorsun, enselerindesin. bak bu entryi 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı oynanırken yazıyorum, adamlar senin oyunu kopartmanı istemiyor. bir golünü saçma sapan iptal edip, rakibe de bir penaltı veriyor, yine saçma bir kararla.
    sen hala takım, erden timur vs konuş.

    yarın takıma zarar verecek bir hamlesi olursa o gün hep beraber çıkar eleştiririz erden timur’u. ama günümüzde birçok şeyi kendisine borçluyken bu saçma ligde 2 puan geri düştüktük diye kendisine saldırma arkadaşım, de ki kendisi benim için başarısızdır çünkü kemerburgaz’a söz verilen tarihi bırak hala taşınamadık, eyvallah derim haklısın. ama takım üstünden kendisine vurmaya çalışmak sadece senin kör olduğunu kanıtlıyor, hem fiziksel hem duygusal olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın