resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3427
    yönetimdeki tek güvendiğim isim kendisidir ancak yaz transfer dönemini eline yüzüne bulaştırdığı bir gerçek.

    o dönem limit sorunumuz ve bonservisini almak zorunda olduğumuz icardi vardı. -10m euro ile başladık zaten. şampiyonlar ligi geliri hesaba yatıp limiti açana kadar fb bizim ilgilendiğimiz fred ve şimanskiyi aldı. limit sorunu çözülünce biz onların ilgilendiği ndombele tete ve zahayı aldık. 2 takım adına da planlı bir transfer dönemi yoktu bence. klasik türk stili yönetim şekli. şu an suyun karşısı için eğri doğruya denk gelmiş gibi görünüyor.

    zaha hariç verim alamadığımız tüm oyuncuların kiralık olması maliyet açısından büyük avantaj gibi görünebilir ancak şu an onlardan kurtulamadığımız için transfer yapamayıp sezonu kaybedersek maliyetlerine +50m euro falan eklemek gerek.

    erden timur’un hala hatalarını düzeltme imkanı var elinde. şampiyonluk ipi hala elimizde ancak doğru transferleri yapmazsak bu takım şampiyon olamayacak. bile göre kaybetmeye razı olduğunu sanmıyorum bu kadar galatasaray sevdalısı bir yöneticinin. öte yandan puan kaybetmeden çözmesi lazım sorunları. bıçağın keskin kenarında yürüyoruz gibi. hayırlısı…
App Store'dan indirin Google Play'den alın