resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3418
    cenk ergün ile karşılaştırılması ve bunu da euro kuru örneğiyle açıklanması içler acısıdır.

    cenk ergün, futbol piyasası daha şişmemişken feghouli veya belhanda'ya 3 küsür milyon euro verdi. yani ingiltere, almanya, fransa, italya gibi liglerdeki oyuncuların birçoğu en fazla o kadar alıyordu. buna üst düzey futbolcular da dahil.
    bunun yanı sıra ülkemizde enflasyon denen bir şey var. bunu en basit cips'le anlatayım,
    belhanda transfer edilirken büyük boy cips 2.5 liraydı. belhanda veya feghouli'ye verilen parayla 4000 tane cips alırdın. şimdi aynı cips 35 lira olmuş. ziyech veya ne bileyim ndombele'ye verilen parayla 3300 tane alıyorsun, hadi 3500 diyelim.

    üstelik tüm bunlar futbol piyasasının şişkin olduğu bir ortamda yapıldı. mesela benzema'ya, kante'ye yıllık 100 milyon euro verilmesi gibi. ya da üst düzey liglerdeki üst düzey futbolcuların en az 8-9 kazanması gibi.
    onu da geç, erden timur yıllık 27 milyon euro teklif alan icardi'yi 6 milyona(sadece bizden çıkan, sponsor ayrı) bağladı be. en azından buna saygınız olsun.
    daha nasıl anlatayım ki?

    neyse sözün özü,
    erden timur adamdır, adamın dibidir. kimseyle karşılaştırılmamalı; hele hele har vurup harman savurarak kulübü zor durumlara düşürmüş isimlerle hiç karşılaştırılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın