resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3408
    sanki geçen seneki adamla bu seneki adam aynı değil. sırf şampiyonlar ligine kaldık diye bir takıma bu kadar maaş yüklü oyuncu transfer edilmemeliydi. ne olacaktı yani böyle takım kurunca cl şampiyonu mu olacaktık. 10 yıldır bunu psg bile yapamıyor messi'yi bile almalarına rağmen.

    bu açgözlülüğün, popülistliğin ben sebebini gerçekten anlamıyorum. çok dengeli bir takımımız vardı. ya tutarsa diye bu kadar yüksek maaşlı oynamamış adam alınmaz. 3 ay 8 numara diye insanları oyaladınız en iyisi gelecek dediniz gele gele şişman bi adam geldi. ne o adamdan 11 oyuncusu olur ne de katkı sağlar. hocan rashica, vecino istedi sen onları bile alamadın.

    zaniolo'yu satabilseydi fred ve szymanski'yi alabilirdik. işte en ihtiyacımız olan oyuncu bunlardı. belki su an fener potada bile değildi. ama erden timur onları alamadı diye gidip sidik yarıştırıp tete ve zaha'yı aldı, keşte tam tersi olsaydı. fener uğraşsaydı bunlarla.

    bonservissiz oyuncu asla bedava değildir. umarım öğrenmiştir. kimse ffp demesin bu kadar adam alabiliyorsan her transferde arkadan dolanıyorsan bunlar sadece bahane olarak kalır. oyuncu aldığın kadar satmayı da bileceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın