resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2418
    keşke kendisini fener alsaydı tam klasik fenerli abartmasına uygun futbolcu. hem şu ana kadar bizden daha iyi oynadıkları üçüncü bölge oyununu hem de takım havasını bozardı.

    eğer hoca sırf maliyetinden dolayı kendisini oynatmak zorunda kalıyorsa kalmamalı. elimizde kerem gibi her maç net pozisyona girebilen şu ana kadar birçok derbide gol atmış oyuncumuz var artık mevkisine dönmeli. zaha da artık yedekten mi girer napar neder umarım kritik yerlerde katkılar yapar sene sonu kontratından çıkarız.

    teknik ekip ulan acaba zaha gerçekten müthiş bir oyuncu da biz mi kullanamıyoruz düşüncesine kapılmamalı. zaha değil müthiş gary rodrigues kadar bile büyük takım oyuncusu değil, biz bunu ilk oynadığı maçlardan itibaren söylediğimizde tepki yedik siz yemezsiniz artık görmeye başladı herkes. oyuncuyu ne olursa olsun desteklemek güzel şey de oyuncu artık zarar vermeye başlıyorsa da tepki koymak lazım. yav ne bir ince pası var, ne 85 yaşındaki tadic gibi rakibe göt koyup bekini boşa çıkartıp oyuna sokuyor ne forvetle arası iyi. bir bilinçli ortasını görmedim, kafa vurduğunu görmedim ki kornerlerde o boyla fizikle ceza sahası dışında bekliyor. şutu desen vasat bir cengiz, irfan değil. yapabileceği tek şey bir iki adam geçip ortaya, karambole pas çıkarmak ya da attığı şutların kaleye girmesi

    kritik soru şu okan hoca ulan zaha'yı oynatacağız diye kerem'e de oyuna da çomak soktuk diyor mudur? diyorsan vur neşteri hocam, en azından deplasmanlarda yap zaha'yı tamir edemiyorsan feda edip başka şeyleri düzeltelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın