resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2792
    geçen sezon taraftarları tarafından çöp ilan edilen futbolcuydu. sezon başında taraftarlar ile birbirine girmişti. burada iyi alay konusu yapmıştık. olmazdı da, bizim takıma transferi söz konusu bile olsa ortalık yangın yerine döner, millet sövecek adam bırakmazdı. bu sezon kendi pek oynamadığı sağ kanat mevkisinde hem de 15 milyon euro verilip cengiz ünder alınmasına rağmen harikalar yaratmaya devam ediyor. resmen fenerbahçe’yi taşıyor. hatta bu yüzden yakın zamanda cengiz’in istanbulspor’a 4 atmasına bayağı sevinmiştim. çünkü bu sayede hocası ismail kartal’ın baskı altında kalıp kendini yeniden rotasyona sokacağını düşünmüştüm. nitekim de öyle oldu ama sonradan girdiği 14 ocak 2024 gaziantep fk fenerbahçe maçını yine yeniden kurtardı. hem de dzeko, tadic vs. sıçtığı maçta yaptı bunu maalesef.

    karakterini, kendini hiç sevmem. bizimle yaşadığı süreçten ötürü benim için yok hükmündedir. fenerbahçe’ye geldiğinden beri o kadar kariyerli, iyi hocalara rağmen sürekli hedef tahtasında olan, gönderilmesi gündeme gelen adam; teknik direktörlüğünü hiç beğenmediğim ismail kartal’ın elinde yıldıza evrildi.

    yani anlatmak istediğim şu ki; kendisinin yerli en iyi futbolculardan biri olduğunu başakşehir kariyerinden biliriz. ama fenerbahçe’ye geldiği zamanda o dönemki hocası ondan faydalanamadığı için bu onun kötü olduğu anlamına gelmiyor. hemen gitsin, gönderilsin kafasının bomboş olduğunun kanıtıdır şu durum. şu anda bizim takımda da çok iyi futbolcular olduğu halde bir türlü onlardan istediğimiz şekilde faydalanamıyoruz. ondan sonra onları kötüleyip, yok edip, bitirmeye çalışıyoruz. bu konuda bu adamın en iyi örneklerden biri olduğunu düşünüyorum. umarım bu formunu devam ettiremez de yine o çalkantılı dönemine geri döner. kendisine başarılar dilemek hiç mi hiç içimden gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın