resim
Anastasios Bakasetas
Takım:Panathinaikos
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.81
Uyruk:Yunanistan
  • 188
    beni heyecanlandıran transfer.

    sözlükteki genel görüşün aksine ben on numara bölgesine daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. mertens geçen seneye göre fazlasıyla form kaybetmişken ve keremin performansından tam anlamıyla memnun değilken on numara pozisyonuna gelip hemen katkı verecek bir isme ihtiyacımız var. torreiranın yanını kerem ve kaan ile idare edebileceğimizi düşünüyorum.

    genel görüşten ayrıldığım bir diğer nokta ise bakesatasın savunma katkısı ve oyunun içinde olması. bakasetas oynadığı pozisyona göre ligimizde en fazla savunma katkısı veren oyunculardan. top çalma ve pas arası konusunda her sene dikkate değer performans ortaya koydu. bu performansı vermede pozisyon alma becerisinin katkısı büyük. yine bu özelliği sayesinde oyunun içinde pas istasyonu olabilen bir profil ortaya koyuyor. tüm bunların üstüne iyi bir tekniğe ve bitiriciliğe sahip. bazen ihtiyacınız olan şey gözünüzün önündedir bakasetas gibi.

    tüm bu sebeplerden bizim oyunumuza cuk oturacağını ve derhal katkı vereceğini düşünüyorum. umarım transferi gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın