resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 1437
    "6 milyon euroluk çöp" ya da "6 milyon nasıl çöpe atılır" gibi yorumlar yapmaktan kaçınmak istiyorum. sonuçta, her wonderkid transferi başarılı olacak diye bir kural yok. üstelik, bu genç yeteneklerin geleceğini öngörmek en zor olanıdır. onun yerine, yusuf'un durumunu 'hayal kırıklığı' olarak nitelendirmek istiyorum.

    baseldeki kiralık sürecinde pek başarılı olamadı. toplamda sadece 9 maçta forma giydi ve bu maçlarda ortalama 57 dakika süre aldı. iki önemli gol fırsatını kaçırdı ve hiç önemli gol şansı yaratamadı. dribling yeteneğiyle tanınan yusuf bu alanda da başarı sağlayamadı; yalnızca %65'lik başarılı top sürme oranına sahip. ikili mücadelelerde de zayıf bir performans sergiledi, hava topu mücadelelerinde %14, yerdeki mücadelelerde ise %49'luk başarı oranı elde etti. bu süreçte sadece bir asist yapabildi.

    son 5 maçı ise içler acısı.
    12 kasım 2023 servette basel maçında 6.7 reyting almış.
    5 kasım 2023 basel yverdom-sports maçında 6.9 reyting almış. asist yapmasına rağmen bu kadar düşük reyting alması maç içi diğer konularda başarısız olduğunu simgeler.
    29 ekim 2023 lausanne basel maçında 6.6 reyting aldı.
    21 ekim 2023 basel servette maçında 6.6 reyting aldı.
    8 ekim 2023 young boys basel maçında 6.4 reyting aldı.

    dürüstçe söylemek gerekirse, 20 yaşındaki bir oyuncuyu doğrudan hayal kırıklığı olarak etiketlemek genellikle adil olmayabilir. fakat takımımızda oynadığı süre boyunca sergilediği ilgisiz ve vurdumduymaz tutum, kendisinin gelişimine olan inancımı ciddi şekilde sarsıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın