resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2405
    şu an için bekleneni verememiş kanat oyuncusu. 4-2-3-1 dizilimiyle ilgili olabilir bu mevzu. yani 4-3-3 oynasak ve sol iç orta saha oyuncusunu berkan kutlu gibi kanat oyuncusunun geri gelmesine gerek bırakmayacak fizik kuvvette biri olsa, belki zaha bu kadar bekine yardım etmek zorunda kalmaz, ileride daha güçlü kalır ve bir takım beklentileri daha iyi karşılayabilir. hatırlayın konyaspor maçında konyaspor’un kontratağında rakibi karşılayan 2 oyuncudan biriydi zaha. crystal palace kariyerinde eminim böyle bir sekansı yoktur adamın. yani bu aslında ne kadar istediğinin de işareti ama bazen olmuyor. ya da biz beklentiyi fazla yükselttik.

    ayrıca 4-2-3-1 değil de 4-3-3 oynasak, belki de hiçbir şey değişmez. belki zaha’nın devri bitmiştir. olabilir yani. eden hazard 100 milyon euro üstü bonservis + yıllık 30 milyon euro üstü paraya real madrid’e gitti. sonuç: kocaman bir sıfır. üstelik hazard maçlara resmen göbeğiyle çıkıyordu. en azından zaha fizik olarak salmadı. adam hala %7 yağ oranlı vücuda sahip.

    he bir de şey var, yallah arabistan’a satalım. yahu arabistan’a nasıl satıyoruz ben hakaten anlamıyorum. arabistan alsa sene başı sıfır bonservisle alırdı. adam belli ki cl oynamayı kafaya takmış. bu sene galatasarayla şampiyonluk yaşayıp tekrar şampiyonlar ligi oynamak istiyor. ayrıca biz garry rodrigues’ten beri kimi satabilmişiz de arabistan’a adam göndereceğiz? biraz gerçekçi olup oyuncuya destek vermekte fayda var zira işin sonunda kulüp başta olmak üzere herkes zararlı çıkar bu hengameden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın