• 2
    son yapılan ekleme ile şampiyonluğu açık ara farkla garantileyen veya 6 puanı silinse bile düşme tehlikesi geçirmeyecek takımlara her sezon bir hakem dayağı kontenjanı açan maddedir. takımlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

    --- alıntı ---

    futbolcu, yönetici veya kulüp görevlilerinin müsabaka görevlilerine yönelik fiili müdahale içeren saldırılarında, bu kişilerin mensubu olduğu kulübe lig usulüne göre düzenlenen müsabakalarda 3 puandan 6 puana kadar puan silme cezası, eleme usulüne göre düzenlenen müsabakalarda kulübün ilgili turnuvadan ihracına karar verilir. lig usulüne göre düzenlenen müsabakalarda kulüp mensupları tarafından ihlalin aynı sezon içerisinde ikinci kez tekrarı halinde, kulüp ligden ihraç edilerek bir alt lige düşürülür.

    --- alıntı ---

    diyelim zorbay küçük dövmek istiyoruz ve kendisi de 38. hafta maçımıza atandı. o haftada da 10 puan farkla lideriz. maçta hakem katliamı yaşandı ve maçı kaybettik. o sırada ikinci rakibimiz kazandığı takdirde fark yediye düşüyor. durum buysa ikili averaja bakmadan hakeme ağız burun girerek son derece özgün bir şampiyonluk kutlaması yaşayabiliriz. aynı şekilde düşme korkusu çekmeyen takımlar da son haftalarda gözüne kestirdiği hakemleri gönül rahatlığı ile dövebilirler.

    teşekkürler sevgili federasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın