• 9
    kenetlenelim kardeşim tamam eyvallah da biz daha ne kadar kenetlenebiliriz diye düşündüren, yönetim tarafından ısrarla dile getirilip sanki takım boş tribünlere oynuyormuş gibi hissettiren slogan.
    yahu kenetlenmesi gereken biz miyiz yöneticiler mi ? takım sahipsiz gibi görünüyosa sebebi biz miyiz ?
    mesela fred'in cezası 2 maça düştü diye cimere mi yazayım ? verilmeyen penaltıları belediyeye anons mu geçtireyim ?
    adamlarların yöneticisi erden timur'un ağzıyla dalga geçti tık yok. son 10 maçta 9 penaltı kullanmışlar tık yok. ferdi'nin her maç 1 sarısı görmezden geliniyor tık yok. hatırlayın, bakambu'nun eline çarpan bir penaltı pozisyonu vardı şuan maçı hatırlamıyorum, ortalık yangın yeri oldu. herkes penaltı dedi. pozisyon önceside rakip topa elle temas ediyor orayı kimse paylaşmadı. bizim kulüpten yine tık yok. kazımcan'ın ceza sahası dışında yaptığı müdehaleye tüm hesaplarıyla yardırdılar penaltı diye bizden kimsenin sesi çıkmadı. ceza sahasında kayarken fenerli topu eliyle kesti çarpma dediler, çok daha basiti nelsson'un elleri arkadan bağlıyken çarpan topa penaltı verdiler. mehmet demirkol çıktı trabzon maçında tadic'in pozisyonuna " çekmeyi saymazsak penaltı " dedi ya daha ötesi var mı ?
    sen meydanı böyle boş bırakırsan adamlar da dibine kadar kullanır. örgütlü bi yapılanma yok karşında meydanı boş bulan çapulcular var. yahu tüm rakipler sana savunma, fenere hücum oynuyor neden hiç bahsetmiyorsun rakip taktiklerindeki bu anormal durumdan ? her maç 4lü savunma yapan hatay fenere 3'lü galatasatay'a 5li savunmayla çıkıyor. her maç 4'lü savunma çıkan sivas sana karşı 5'li savunma yapıyor. tamam biz kenetlenelim eyvallah da, biraz da siz mi el ele tutuşsanız sayın yönetim ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın