• 52
    ali koç hakemleri dövün derken kimseden ses seda yok.
    erden timur haklı olduğu bir konuda açıklama yapar bu troll örgütü hemen yazar.
    - tehdit ediyor.
    - şimdi gelir ligi bitirtmeyiz der.
    - belgeleri açıklasın.
    - tutmayın küçük enişteyi.

    galatasaray'ın 3 tane net penaltısı verilmemiştir.
    - oyna devam doğru karar.
    - ağlamayın.
    - gesem penaltısız maç kazanamıyor.

    kendileri en çok penaltı kullanan takımdır.
    - abi ceza sahasına en çok biz giriyoruz.

    gs haklı bir penaltı kazanmıştır.
    - verin ordan geseme bir penaltı. hakemler devrede yazıklar olsun.

    gs normal bir maç kazanmıştır.(hakemlik hiçbir şey yok)
    - himmetle kazandılar. balla kazandılar.

    galatasaray'ın geçen sene bir sürü maçta hakkı yenilmesine rağmen sivas maçında da nelson'a yapılan dirsekli penaltıya rağmen o maçta yaşanan ofsaytımsı algısını galatasaray'a taktılar.

    enner valencia penaltı rekoru kırarken bir şey yok.
    icardi'nin sadece 4 penaltı golü olmasına rağmen abi picardii ya derler.

    icardi ekim ayından beri sakat sakat oynuyor. abii dzeko nasıl geçti icardi'yi gol krallığında diye ortalıkta gezinirler ama hiç icardi'nin sakat olduğunu düşünmezler. beyinlerinde nöron yok. akp zihniyeti var adamlarda.

    bu sezon, antep maçında ferdiye gösterilmeyen kırmızı kart, antebe gösterilen haksız kırmızı kart. son dakika tadicin elle oynamasına verilmeyen penaltı, ankaragucu maçında fred'in ankaragüclü oyuncuya yaptığı penaltı. verilse maç 1-1 bitecek. kasımpaşa maçında fenerin 1. golünden önce faul. 2. golünde dzekoya verilen haksız penaltı(hatay maçında icardi'ye yapılan ve sivas maçında kerem demirbaya yapılan yüzde yüz daha sertti) daha sonra alanya maçında fenerin ofsayttan attığı gol, trabzon maçında ts nin 2 golünü iptal ettiler. fenere 2 penaltı verdiler. biri kaçınca tekrarlattılar. ona rağmen ts kazandı. karagümrük maçında samet'in net elle oynamasına penaltı vermediler. galatasaray maçında icardi'nin yumruğuna penaltı vermediler. en son konya maçında dzeko'nun penaltısından önce ofsayt vardı. penaltı da yoktu. olsa bile aynısını icardi'ye vermediler besiktas maçında.

    bunca ittirilmeye rağmen bu troll örgütü hiç bunlardan bahsetmeyip unutturuyorlar. bizim galatasaray taraftarı da hiç bunları dillendirip gerçekleri her yerde bağırmıyor. bu troll örgütüne karşı mücadele vermeliyiz. aksi halde bu algı manipülasyonlarından galip ayrılıp şampiyon olacaklar. susmayın. her yerde savaşın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın