• 54
    ne fener maçından, ne icardi’yi sakatlayan ve halil’e sivasta yapılan hareketin penaltı verilmeyişi fakat dzeko’ya penaltı verildiğini.
    hiçbir muallak pozisyonda vara gidilmeyişi vs saha içi hiçbir durumdan ve hakemlerden adam akıllı bahsedilmedi.

    proje, biz aslında paraları ödüyoruz, seçim ön hazırlığı, tesis vs. konuşulanlar. ayıp, bunlar mı bugünün konusu ? bunlar için ayrı bir toplantı yap yine, ama bu mu yani bugünün konusu ? verilmeyen kartlar, penaltılar, bizim aleyhimize yapılan hatalar, birebir aynı puanda olduğun rakibinin lehine hatalar, kolay çalınan penaltılar, çıkmayan kartlar, bunlar ne zaman konuşulacak bugün değilse ?

    bugün özelinde konuşuyorum, bana ne sizin seçiminizden, bana ne ödenen paralardan, bana ne güç savaşlarından, bana ne ali koç beni başkan yaptırmayacaklar dediyse.

    dün sıcağı sıcağına açıklama yapılmayıp, bugüne basın toplantısı ayarlanınca, dedim heralde kare kare pozisyonları bulup verilen kararları karşılaştıracaklar, bir emek koyup, araştırma yapıp verilerle herkesi susturacaklar.

    sağ olun beni yanılttığınız için, teşekkürler bu düşük tondan açıklamalar için. asıl temayı aralara serpiştirip, yan konuları uzun uzun yüksek tondan konuşarak beklentileri çok güzel karşıladınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın