• 7592
    büyük ihtimalle 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak kapatacak ve önümüzdeki sene bizi fake şampiyonluklarını da hesaba katarak 6. yıldız geyiğine maruz bırakacak takım.
    her şeyden önce futbol olarak bizden daha derli toplu bir görüntüleri var.
    wifried zaha'yı 7 ay uğraşıp transfer edemediler yerine hiç hesapta olmayan tadic'i beşiktaş ile görüşürken transfer ettiler. djiku'yu da aynı şekilde beşiktaş'ın gündemine girdikten sonra devreye girip transfer ettiler. takımın çehresini değiştiren oyunculardan brezilyalı fred uzun süre bizim gündemimizdeydi. fb o dönem guido rodriguez ve braga'nın libyalısı al musrati'yi transfer etmek için çaba harcıyordu. ne olduysa bir anda zaha bize, bjk'ye gitmesi beklenen djiku ve tadic fb'ye, bize gelmesi beklenen fred fb'ye transfer oldu. yani ortada öyle planlı bilinçli bir transfer politikası yok. eğrisi doğrusuna denk geldi ve bu transferler gerçekleşti.
    lig zaten helvaya dönmüş. ne idüğü belirsiz, taraftarı, camiası, kimliği, stadı antrenman tesisi olmayan, bütçesi yetersiz 5 istanbul takımı, depremden çıkmış antep ve hatay takımları, borç batağındaki ankaragücü ve kayserispor, en silik dönemlerini yaşayan sivas, alanya ve konyaspor, murat sancak'ın oyuncağı demirspor, çok kötü yönetilen bjk ve ts ile hiçbir kırıcılığı ve belirleyiciliği olmayan abuk subuk bir lig yaşanıyor.
    fb kulübü bu sezon saha dışında da ipleri sıkı tutuyor. sosyal medya ve basın kuruluşlarındaki trolleri ile lehlerine hakem hatası yapılan maçlardan sonra bile ağlayıp zırlayarak sabah akşam açıklama yaparak, her yerde konuşarak yeri gelince tehdit ederek hakemler üzerinde inanılmaz bir ön alma operasyonu yapıyorlar. aynı baskıyı tff ve medya üzerinde de kurarak bu algı operasyonunu pekiştiriyorlar.
    buna karşılık bizde manzara ne. geçen seneki takıma (kiralık oyuncular dahil) ilave olarak 1 adet sol bek, 1 adet oliveira'nın iyisi, 1 adet mertens'in iyisi ile yolumuza daha güçlü devam etme şansımız varken gereksiz ve verimsiz bir sürü transferle takımı ileri taşımayı bırak işleyen çarkları da bozarak sezona başladık. takım iyi top oynamıyor ve okan hoca da formsuz.
    üstüne galatasaray yönetimlerinin geleneksel pısırıklığı, duyarsızlığı, tepkisizliği de eklenince hem her hafta hakemler ve tff tarafından doğrandık üstüne bir de hakemler ve tff tarafından kollanan camia yaftasını yedik. yönetim ve kulübü temsil eden kişiler ya konuşmuyor, konuşunca da özür dilemekten başka bir şey yapmıyor. bu ülkede tff gözlemcisi fb maçında tribünde "galatasaray'ın a. koyayım" diye tempo tuttu gıkımızı çıkarmadık, bir tane medya kuruluşunda bu skandal olay gündeme gelmedi. fb stadında her hafta hakemlere ana avrat küfür ediliyor ne hikmetse biz onlardan fazla ceza alıyoruz. fb başkanı çıkıp hakemleri ve tff'yi alenen tehdit ediyor ama bizim yöneticilerin alt perdeden ve dostluk ve centilmenlik motifleriyle bezeli açıklamaları daha fazla cezaya mahkum ediliyor.
    fb ve bjk her fırsatta utanmazca camiayı fethullahçı terör örgütüyle yan yana getirecek imalarda bulunuyor kimsenin gıkı çıkmıyor. kulüp iletişimi inanılmaz kötü yönetiliyor. sakatlarla, oyuncu alacaklarıyla ilgili bin tane spekülasyon var tek kelime açıklama yapan yok. dursun özbek hastaymış, erden timur genel kurul üyelerine küsmüşmüş, kemerburgaz tesisleri parasızlıktan ilerlemiyormuş dedikodunun palavranın bini bir para olmuş kimsenin sesi çıkmıyor. sosyal medyada çırpınan taraftar da olmasa kulüp tamamen sahipsiz durumda.
    bana göre bu sezon tarihin en önemli sezonlarından biri ve topuyla tüfeğiyle olanca ahlaksızlıklarıyla saldıran bu şerefsizlerin bu sene muvaffak olmaması yani kötülerin kazanmaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın