• 7588
    hala 37'lik adamlar, emekliler, veteranlar bla bla bla deniyor. bu söylenilenler bir açıdan doğru ama genel resme bakınca fenerbahçe için şu an yaş, maaş, gelecek vs. hiç önemli değil.

    arkadaşlar, adamlar 10 senedir şampiyon olamıyor 14 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor. şu 10 senede başarısızlığın bizzat kendisi oldular. her sene rezil oldular, her sene utandılar, her sene biraz daha kafayı yediler. dahası ali koç'un son senesi.

    adamlar 10 senede ilk defa uyumlu, kalitesi nispeten yüksek bir takım kurabildiler. bunu da planlı programlı yaptıklarına zerre inanmıyorum. denk geldi. ne şimanski, ne fred, ne tadic. hepsinin transferinin perde arkasına bakın; rakipleri uğraşırken son anda devreye girip alıyorlar ya da menejeri bjk'den veya bizden istediği parayı alamayınca oyuncuyu fener'e sunuyor. tek planlı aldıkları isim dzeko o da 37'sinde zaten. 6 ay zaha kovaladılar herifler. sizce zaha ile tadic aynı oyunun oyuncusu mu?

    hal böyleyken eksik gördükleri yerlere 6 ayda hemen katkı verecek adamları almalarından daha doğal bir şey yok. 10 senedir şampiyon olamayıp kafayı yesem ben de bunu isterdim muhtemelen. ali koç zaten sponsorluktur şudur budur parayı akıtıyor. gider ayak da şampiyon yapıp bırakmak istiyor olabilir. üstelik bu sene devlet'le de araları gayet iyi ki ali koç full muhafelete sallıyor. hakemlerin performansı da ortada.

    tek odak noktaları var, bu rezil kepaze 10 yılın sonunda şampiyon olabilmek. herifler hakem makeme saldırma noktasına gelmişler. hala gelecek, emeklilik vs diyorsunuz. bunlar bizim derdimiz olmalı. çünkü biz zaten başarılı bir camiayız. bizim emeklilere yer vermememiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın