• 855
    (bkz: #3660755) gurur duyuyorum. her zaman da duyacağım.

    zaha'nın transferi gereksizdi. son entrylerimin hepsinden gurur duyuyorum. bu kadro kurulurken en çok şüphe duyan bendim. hep bir acabam vardı. bu kadar yıldız, bu kadar yüksek maaşlar, bu kadar kapris illa ki takımı bozacaktı. berkan, yunus boşuna kaçıp gitmedi bu takımdan.

    galatasaray'ın sag kanadın 3. alternatifi tete'ye yılda 3,5 4m euro verecek lüksü yok. istediği kadar genç ve yatırım yapılacak oyuncu olsun. senin en iyi yerlin yılda 1m zar zor alıyorken 5 mevkii oynayan barış alper 10'da birini almıyorken senin 1 ay bodrumda tatil yapan adama o kadar verecek paran olmamalı.

    epl'de kimsenin istemediği 10 yıldır küme düşmeye oynayan, kontra futbolunun yıldızı olan adamın sivas deplasmanında kapanan savunmalara getirmene gerek yoktu. istediği kadar yıldız olsun en iyisi olsun senin takımının liginin oyuncusu değil bu adam. profil olarak da sana uymuyor iklim olarak da. senin elin zaha'sına yılda 6-7 milyon verecek paran yok. nereye alıyosun.

    zaha çıkar kayseri de show yapar hiç umurumda değil. sen bize sivasta lazımsın kopenhag macında lazımsın. avrupa da lazımsın. konyanın 3. golünü atarken değil.

    bu kadar yıldız kaprisli adamı toplarsan yılda 1 - 1,5 m euro verdiğin adamlara gidin kendinize kulup bulun dersen gelenler 1 gün maaşını alamayınca böyle arıza çıkarır. florya suyu, aidiyet falan kimse umursamaz.

    gurur duyuyorum. şekilcileri yanılttığım için. şu an sorsan ibrahimovic gelsin mi diye gelsin daha fazla istenir. gelir abi bu ligde ölüsü iş yapar denir. çünkü hala melo falan isteniyor. brezilya ligi maçlarını çok izledim. orada yürüyerek top oynuyor. sen twitter'da 5 saniye bağırdıgı videoyu gorup bu adam gelsin diyorsun.

    yazık bu aç gözlülük, doyumsuzluk, bu şekilcilik bütün türk takımlarını borç batağına sürükledi. taraftarında algısını bozdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın