resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9572
    haksızca eleştirilen hocamız.
    adam daha ne yapsın? kırdığı rekorlardan bahsetmeyeceğim. oyun içindeki takım olgusundan bahsedeceğim.
    maça bir çıkıyorsun sağ bekin yok, yedek stoperin yok, sol bekin yok. sivas deplasmanında sağ bekte ilk defa 11 çıkan ali turap gibi tecrübesiz bir adamla çıkmışsın, sol bekte ise sol bek olmayan kazımcan var.
    buna rağmen takımın akan oyunda tehlikeli sayılabilecek 1 adet pozisyon vermiş.
    orta saha olarak çıkılabilecek 2 seçenekten biriyle çıkmışsın çünkü orada da alternatifin yok. ndombele mi kerem d. mi diye düşünmemiştir bile okan hoca.
    ileri uçta sağ açık yok, forvet yok. kaldı ki sol açık yedeğin ve forvet yedeğin de yok. oyun içindeki adamları değişik varyasyonlardaki esnekliği sayesinde kullanabiliyorsun ancak.
    eksik sayısı 7-8 civarı ve sivas deplasmanına çıkıyorsun.
    rakip art niyet elçisi, hakem kötü, "var" yok. ne beklenirdi? şundan 2 yıl önce orada bu şartlarda altımıza sıça sıça maç izliyorduk. mıy mıy pas, 1 şut atabilirsen eyvallah maçları çıkarıyorduk.
    bu kadar eksiğe rağmen ezilmemişsin, her istatistikte üstünsün ve net 1 penaltın verilmemiş. bu penaltı olayına şaşırdık mı? tabi ki de hayır.
    peki taraftarın bu maçta beklentisi ne? 0-5 olsun ilk yarı, alt yapıdan oyuncular girsin. yok ya! bu kadar da mı futbol takip edilmez? ne izliyoruz biz?
    adam gireniyle çıkanıyla bir sistem yaratmış. oynadığı oyundan taviz vermeyerek 1 kere bile sahadan silinmemiş, 18 maçta 10 kere gol yemiş, sayısız varyasyonla pozisyonlar öğretmiş ancak sivas'a 1 puan vermiş.
    ne yazık ki üzülerek söylüyorum ki bu taraftara okan hoca fazla.
    güya sistem takımı istiyorduk. güya istikrar istiyorduk. bizde bu kafa olduğu sürece sezon sonu okan gider arkasından ahlar vahlar edilir.
    olay eleştiri değil sindirememişlik.
    (bkz: 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın