• 665
    çok yakın bir arkadaşım yan hakem bildiğin süper lig hakemi üstelik. kendisiyle üniversite grubu olarak arada bir görüşürüz bu görüşmelerimizde kendisinn hakem olmasından arada konu futbola tabiki geliyor ve biz başlıyoruz kendisine soru sormaya.

    yine bir buluşmamızda, onyekuru'nun çaykur rize maçındaki penaltısı için kendisine pozisyonu soran beşiktaş'lı bir arkadaşa üstüne basa basa penaltı olduğunu söyledi o kadar eminki kendiden ben bile şaşırdım bu denli savunmasına, hatta sezon genelinde verilen kararların hepsi ona göre doğruydu.

    yıl 2023 serkan çınar açıklama yapıyor; penaltıyı verdim hakemliğini bitirdiler, peki neden bitirdiler çünkü bana gösterdikleri pozisyonu tv'de göstermediler dedi serkan çınar, işte burada direk aklıma arkadaşın ısrarla penaltıyı savunması geldi, tabi onlar biliyor olayları.

    neyse geçen sene yine buluştuk tabi yine başladık hakem muhabbetine ama iş artık öyle bir hal almışki ben arkadaşıma soru soruyorum o tabiki hakemleri savunuyor ama bu seferki savunma şeklinden olayların aslında tam da bizim aklımızdan geçtiği gibi olduğunu anlıyorum yani artık savunmak yerine konu değiştirmeyi tercih ediyor.

    şimdi bu sene olan hakem hatalarına bakıyorum ve yönetimin yapmadığı müdahaleler yüzüncen çıldırıyorum. her zaman söylerim maçı kazansak dahi hakem hatası varsa yok saymayalım çünkü sen kazandığın maçta o hatayı yok sayarsan kaybettiğin maçta kimseye laf anlatamazsın.

    bizden sadece 2 puan geride olan fenerbahçe ne yapıyor peki, kendi kazandığı maçlardan sonra, üstüne bizim kazandığımız maçlardan sonra bile hakemlere, federasyona ağzına geleni söylüyor, yok orada karanlık gece yok burada utanç gecesi, ali koç elinde mikrofon her kanalda konuşuyor, hakemler ayağını denk alsın diye tehditler ediliyor üstelik bunu basındaki paralı askerlerine de yaptırıyor bizimkiler ise sükünet içinde milleti sulh yolu ile anlaşmaya çağırıyor.

    bizimkilerin farkında olmadığı konu ise karşındaki rakibin hakkaniyetli savaşmıyor, kaçak dövüşüyor ve elinden gelen bütün pisliği senin üzerine bulaştırma derdinde. olayı o kadar abarttılarki artık 19 maçta 10 penaltı almalarına rağmen hakemler sadece ve sadece onları eziyor onların üstüne gidiyor.

    24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçından sonra bile bizim yönetim çıkıp açıklama yapamadı. penaltı pozisyonunu göstermeyen bir yayıncı kuruluş var ama bizim yönetim adam akıllı tek kelime edemedi.

    maçın hakeminin arda kardeşler olmasına itiraz edilmediği gibi maçtan önce de ben bu hakemi istemiyorum olurda verdiği her şaibeli karardan siz sorumlusunuz da diyemedi böyle olunca maç içinde bizi doğrayan hakeme maç sonunda da tek kelime edemediler.

    4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı'nda verdiği tartışmalı kararların belki de en absürtü olan osayi samuel'in kendini ceza sahası içinde uçarak yere atmasına; hakemi aldatmaya yönelik hakeretten 2. sarıdan kırmızı kart göstermeme nedeni olarak, stad atmosferinden dolayı vermekten çekindiğini söyleyen bir hakemin bugün bizim maçımıza atanmasına vesile oldular.

    buh akemler benim gözümde zerre değere sahip hakemler değiller ama onlara kendini değerli hissettiren bizim yönetimimiz çünkü adamlar bizi neredeyse her maç doğruyor ama biz onlara tek kelime etmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın