resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2363
    kendisini övenlerin artık bu alışkanlığından vazgeçmeleri gerekiyor. biz kendisini şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak için aldık, ancak başaramadık. manchester united'a attığı tek gol için övgü dolu yazılar yazan yazar arkadaşlar, lütfen şu görüntüyü bir izleyin
    https://gss.gs/fhW.mp4

    net bir şekilde rakip oyuncunun müdahalesi var ve gol de aslında bu müdahale sonucu gelişiyor, sadece zahanın vuruşu ile değil. benim vurgulamak istediğim, bu golle kendisini övmemeliyiz, tabi gereksiz yere de eleştirmemeliyiz. eğer orada rakip ile mücadele etmeseydi, gol şansı da olmazdı. ancak, bu tek golün şampiyonlar ligi'nde başarılı olduğunu göstermeye yetmeyeceğini belirtmek istiyorum.

    başarılı demek için bir sebebimiz yok ancak başarısız demek için sebeplerimiz var mı? gayet var. oynadığı hiçbir maçta büyük şans yaratamamış. üstüne rezalet bir pas yüzdesi var. %77 pas isabet yüzdesi ile her maç ortalama sadece 11 başarılı pas atabilmiş. maç başına aldığı dakika ise 67. ortalama 10 defa da top kaybetmiş. kazandığı ikili mücadele oranı da sadece %45. yani adam hayalet gibi olmasının yanı sıra hayalet olmadığı anlarda da her şeyi mahvetmeyi beceriyor.

    sırf fenerbahçe'ye çalım diye bu adamı övmeye kalkarsak fenerbahçelileşiriz. bu da dünyanın en kötü şeyi olur. formanın bir ağırlığı vardır bunu unutmayın. (bkz: #3814134) bu entryimde kerem aktürkoğlu'nun neden iyi bir ofans oyuncusu olduğunu 6 maddede anlatmıştım. bu 6 maddenin sadece birinde sınıftan kalıyordu. zaha ise kerem'in sınıfta kaldığı kategoride sınıftan geçiyor. ancak geri kalan 5 kategoride kerem'in yanına dahi yaklaşamıyor. burası galatasaray, kötüysen gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın