• 13
    yaz döneminde bazı işlerin yanlış yapıldığını gösteren sezondur. takımdan gönderilen oyunculardan berkan geri dönüyor büyük ihtimalle. leo'nun dönmesi de gündemde. zaniolo, yunus ve hatta midtjsö aranıyor gibi hala. rashica akıllarda kaldı. alınan oyunculardan ziyech ve angelino gönderildi gibi. ndombele, zaha, tete, kerem demirbay, halil bekleneni veremiyor. eyüp ve gökdeniz'i daha hiç görmedik. altyapıdan gelen oyuncuları da a takıma monte edemedik. takımın eksiklerine bakınca hala sol bek, 8 ve 10 numaradan bahsediyoruz. boey gibi her an transfer yapabilecek bir adamımız var ama yedeği yok. sol beke barış alper'i çekiyoruz, merkezde kaan'ı kullanıyoruz.

    kış döneminde de başladığımız noktaya geri döndük gibi. rakiplerimiz daha tahta açılmadan oyuncularla anlaşıyor ve eksiklerini tamamlıyor. biz ise eski yaraların üzerine yapıştırdığımız bantları yeni söküyoruz. o yaraların üzerine yine bantlar mı yapıştıracağız yoksa gerçekten verimli bir dönem mi geçireceğiz?

    hiçbir şey bitmedi. tüm bu olumsuz görünen durumlara rağmen avrupa'da devam ediyoruz, ligde de sadece 2 puanlık fark var. ipler hala elimizde ama mevcut sezon için psikolojik olarak üstünlüğü biraz kaybetmeye başladık gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın