resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 544
    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_175322.htm
    ''15 puan fark yapmalıydı'' ( yazarın yorumu: evet, patagonya ligi ya burası kral.)

    --- alıntı ---
    türk futbolunun efsane ismi ve gazetemiz yazarı hakan şükür, yalçın dümer’in radyospor’daki radyovole programına katıldı, çarpıcı açıklamalar yaptı. galatasaray adına son derece başarısız bir tablo gördüğünü belirten kral, “transferlerin tarzı yanlıştı. alınan isimlere bakın, ben 1-2 ay hazırlansam onlardan daha yararlı olurdum. geçmişte bunu yaşadık, şu anda yönetim beni çağırsa, yıldız diye alınan birçok oyuncudan iyi oynarım” ifadesini kullandı. galatasaray’da yöneticilerin de söylediği gibi mevcut kadronun doğru yönetilmediğini belirten şükür, “her şeye rağmen galatasaray’ın mevcut kadrosuyla şu anda 10-15 puan farkla şampiyon olması gerekirdi. yönetici nasıl olursa futbolcu da öyle olur. deyim yerindeyse at sahibine göre kişner” dedi.

    ‘arda genç bir çocuk’
    arda’nın çok iyi bir futbolcu olduğunu da belirten hakan şükür, “arda genç bir çocuk. onunla 6 ay önce bir seyahat yaptık ve konuştuk. ona, ‘ne kadar kaçarsan o kadar büyük yıldız olursun’ dedim. neler yapması gerektiğini anlattım. arda çok kabiliyetli ve yetenekli. ancak onu metin oktay’la kıyasladılar. belki de fazla forma sattırmak ya da bizi unutturmak için böyle bir şey yaptılar” dedi. lincoln’ün transferine de değinen şükür, “lincoln 15 milyon euro maliyetle alındı. yıllık 3,5 milyon euro futbolcuya verildi. schalke’de aylık 8 bin 800 dolar kontratı vardı. o paralar hiçbir şey vermeyen insanlara gitti” şeklinde konuştu.

    ‘takımım için ağladım’
    fenerbahçe’ye yenildikleri 3-2’lik maçta bir gol kaçırdığını hatırlatan şükür, “maçtan sonra ağladım. dedim ki ‘bu mağlubiyetin tek sorumlusu benim.’ benim için ‘işte metin oktay’ dediler. ben sorumluluğu üzerime alarak 30 kişiyi kurtardım. futbolculardan ve yöneticilerden oluşan o 30 kişi beni dünya gol kralı yaptı. sonra da cumhurbaşkanlığı kupası’nda fenerbahçe’ye 3 gol birden attım” açıklamasını yaptı.

    ‘üstünel engelleyebilirdi...’
    hasan şaş ile kendisinin de bir maçta ıslıklandığını belirten kral, arda’ya yapılan protestoları haldun üstünel’in engelleyebileceğini de belirterek, “galatasaray’dan ayrıldım. bu yapının içinde direnmek çok kolay değil. sezon sonunda ayrılacağımı bilmeme rağmen fenerbahçe galibiyetinin primlerini ben kendi cebimden ödedim. biz yenildiğimiz maçlardan sonra sabahlara kadar florya’daki kaldırımlarda otururduk. şimdi herkes profesyonel (!), artık yorum bile yapamıyorum” dedi
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın