• 34
    galatasaray'ın değerlerini rahat bırakması gereken kışkırtıcı yazar. her puan kaybı sonrası önce erden timur sonra icardi diye başlayıp sadece saçmalıyor. kendisi eleştiri yaptığını sanıyorsa komik çünkü ne eleştiri yapabiliyor ne de eleştiri yapılınca saygı duyuyor. sonra başlıyor ama burada eleştiri var diye, yok kardeşim eleştiri ile nefreti karıştırıyorsan bu farklı. erdem timur'dan, icardi'den, muslera'dan nefret eden ve sadece bunları yalan yanlış yerersen eleştiri yapmış da olmuyorsun.

    muslera ilk gelen topu yiyormuş, yalan.
    erdem timur transfer yapamıyormuş, kuyruklu yalan.

    hakemler hakkında konuşacağı maçtan sonra galatasaray'ın değerlerine çok güzel hakaret ediyor eleştiri yapıyorum diyerek.

    maçta hakem katliamı olmuş hakemler ile ilgili tek yazısı yok direkt erden timur, zaha bilmem ne, maç bitmiş, katliam olmuş futbolcu konuşan varsa, yönetici konuşan varsa gözümde kışkırtıcıdır. şöyle bir maçı fb oynamış olsa kimse selahattinnnnn diye konuşmuyordu, hepsi hakem diye inliyordu ama biz yöneticileri eleştirelim, topçuları, teknik direktörü eleştirelim sonra galatasaraylı olalım, kusura bakmayın da yok öyle galatasaraylılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın