resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2318
    yaptığımız yatırımın karşılığını veremeyen oyuncumuz. icardi'den sonra en çok parayı alan isim kendisi. icardi'nin geçen sene bize neyi verdiği ve bu sene kilolu haliyle bile ghezzal tarafından sakatlanana kadar yaptığı katkı ortada. bu arkadaşın maalesef bize bir katkısı yok, şu maçı alır yada şu maçı çözer zaha diyemiyorsun. baya da maç oynadık ve oynadı zaha. net yorumlar yapabiliyoruz artık.

    zaha için geçen sene işleyen kerem-icardi düzenini bozduk ki kendisinin transfer edilmesine yönelik en büyük soru işaretim bu konu özelindeydi. zahahahadır, ali cabbardır falan, 2-3 günlük mevzular. gerçek olan oyuncu performansı ne olacak ve biz o oyuncuya kaç para ödüyoruz.

    sözleşme feshine bile tav olacağım isimdir 11 ocak 2024 itibariyle. babel deniyor kendisine. ölü babel'in attığı şutlar vardı mesela ve baya kaotik ve yetenek olarak 2023-24 sezonu galatasaray'ından baya düşük bir takımda rol alıyordu kendisi.

    hayal kırıklığı demiyorum kendisine çünkü zaten transferine anlam verememiştim. dilerim bir şekilde elden çıkarabiliriz kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın