• 121
    gözlerim beni yanıltmıyorsa okan hoca’nın kadro tercihinin sorgulanmaya devam etttiği maç.

    birde bitmek bilmeyen 4-3-3’e oynayalım ezberi var. lütfen karşılaşma oynanırken topun dışında olanlara da bir göz atın. langırt gibi dizilmiyor bu oyuncular. 3-4-3’ten 4-4-2’ye onlarca farklı diziliş oluyor oyunun belirli bölümlerinde.

    diziliş değil sahaya çıkılan anlayış belirleyici oluyor. bugün mertens yerine ndombele sahaya çıksaydı 4-3-3 oynamış olmayacaktık yani. inanmazsınız ama ndombele 37’lik mertens’e göre daha dar alanda oynamaya çalışan bir oyuncu. üstüne üstlük önde pres oyunumuzu da tamamen ortadan kaldırır. birde bunlara ek olarak top kendisinde değilken hareketsiz kalacağı için maç sonu başlığının yanı üç haneli olur. hadi diyelim dizilişin değil anlayışın değişmesini istiyorsunuz. yahu 12-13 eksiği olan takımın -10 derece sivas deplasmanına kadar anlayış değiştireceği başka maç mı kalmadı sizce?

    lütfen, sizlerden rica ediyorum şu takımı yöneten insanların bilgi birikimine güvenin azıcık. ezbere yorumlar yerine ben neye eksik bakıyor olabilirim diyerek yaklaşın konuya. zor şartlarda sahaya çıkıyoruz, siz burada football manager mastürbasyonu yapıyorsunuz halen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın