• 7574
    gs kompleksi ile kafayı yemiş camianın futbol takımı. sevgili kardeşlerim rahat olun. bunlar yine şampiyon olamaz.

    yanına bazı anadolu kulüplerini de alarak şimdilik iyi görünüyorlar. çoğunluğu fb kongre üyesi başkanı olan ya da eski futbolcularının teknik direktör olduğu takımlara karşı üstelik sıkıştıklarında da hakemlerin penaltı desteğini alarak fark atmak kolay. ligin sonları yaklaştıkça, mücadele kızıştıkça elbette gerçekten puan için mücadele edecek takımlar ortaya çıkacak. o zaman göreceğiz babayiğitleri.

    odak noktalarının galatasaray olması beni o kadar rahatlatıyor ki hani biz batırsak da zorla şampiyon yapacaklar diye düşünüyorum. son haftalarda elleri ayaklarına dolaşacak. boş kaleye gol atamaz hale gelecekler. hakemler ne gibi rezillikler yapacak kim bilir. asıl buna önlem almak gerek. ciddi anlamda ezik durumdalar. başlarında da tam bu ortama uygun ezikliği, kompleksi katlayacak bir başkan, baskı altında saçmalayacak bir teknik adam var.

    zaten konferans liginde 1-2 tur sonra foyaları meydana çıkacak. kime denk gelirse artık belki yine 5-6 yiyerek elenecekler. ligde bazı maçları garanti. önemli olan gerçekten mücadele edecek bir kaç takımla oynayacakları maçlar. bizim de bu süreçte kesinlikle puan kaybetmemiz gerekiyor. hele hakkımızı gasp etmeye çalışan bir hakem olursa akbaba gibi tepesine çökmeliyiz. malum bunlar organize kötüler. su uyur düşman uyumaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın