resim
Adil Demirbağ
Takım:Konyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 44
    daha önce de söylemiştim, anadolu takımlarının galatasaray ve fenerbahçe'yle yaptıkları maçlar skor 2-0 oluncaya kadar sürer, ondan sonra maçı bırakırlar. senelerdir süper ligde oynayan adil isimli arkadaş 10 ocak 2024 fenerbahçe konyaspor maçında ilk gole sebep olan penaltı pozisyonunda hiçbir rasyonel sebep yokken dzeko'ya kontrolsüz girip penaltıya sebep oluyor. bu birinci ağır hatası.

    17. dakikada ferdi topla kat ederken ani bir kararla dzeko'yu marke etmeyi bırakıp ferdi'yi karşılamaya çıkar gibi yapıyor ama ferdi'ye de basmıyor. resmen manasızca ortada dikilip ferdinin pas atmasını bekliyor. ferdi kanattan savunma arkasına kaçan joshua king'i görüyor, king müsait pozisyonda topu auta atıyor. bu ikinci hatası.

    fenerbahçe'nin ikinci golünde ise işi daha da abartıyor, konyaspor kalecisinin ortasahaya doğru attığı uzun pasın irfancan kahveci tarafından kafayla karşılandığını ve topun dzeko'ya doğru süzüldüğünü gördüğü halde alakasız bir yöne doğru koşmaya başlıyor. dzeko topu kontrol edip gol vuruşunu yaparken aklı başına geliyor ve dzeko'ya doğru yöneliyor. demarke vaziyetteki dzeko ise çok rahat biçimde topu kontrol edip golünü atmış oluyor.

    skor 2-0 olduktan sonra zaten konyaspor'un maçtan puan alma ümidi kalmadığı için psikolojik olarak çöküyor ve fenerbahçe serbestçe hücum edip normalde atamayacağı kadar kolay goller buluyor. bundan dolayı insanlar konyaspor'u takım olarak suçlasalar da bugün kendi takımı adına tek başına maçı bitiren adil kardeşimiz oluyor. onun rezil performansı yüzünden fatura bütün takıma kesiliyor. at izi it izine karışıyor, herkes kendince birilerini suçluyor.

    halbuki futboldan anlayan biri için bu maçtaki sansasyonel fener galibiyetinin ortaya çıkmasında suçlanacak bir tek oyuncu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın