• 281
    2020-2021 sezonunda sözlükte hakem yönetimlerini eleştirdiğimiz zaman, önce galatasaray oynasın diyenler çoğunluktaydı. o sezon bir gol avarajla şampiyon olamadık. o sezonun başka hikayeleri de var onlara değinmek istemiyorum. 2023-2024 sezonunun da hakem yönetimleri kadar öne çıkan başka unsur anadolu kulüpleri. şu an anadolu kulüplerini eleştirdiğimiz zaman yine ve yeniden aynı görüş ortaya çıkıyor, galatasaray futbolcuları da bir zahmet girdikleri pozisyonları gole çevirsin. 2020-2021 sezonunda birlik olamadık ama bu sezon birlik olalım. taraftara daha fazla iş düşüyor. yoksa sonu 2020-2021 sezonu gibi olacak.
    anadolu kulüpleri oyuncu kalitesi yüksek değil, maddi bakımdan zorlanıyor. evet bu doğru. ama bahane değil. anadolu kulüpleri galatasaray'a karşı motivasyonları daha yüksek. o yüzden daha odaklı oynuyor. bu da doğru. sorun bize karşı oynadıkları oyun değil, bu sezon özelinde rakibimiz olan fenerbahçe'ye oynamadıkları oyun. analiz kasmayacağım. oynadıkları oyun yapısı ile fenerbahçe'ye kolaylık sağlıyorlar. oyuncuları çok fazla kişisel hata yapıyor ve fenerbahçe oyuncuları ellerini kollarını sallayarak gol atıyorlar.
    anadolu kulüp oyuncuların bizim ve fenerbahçe maçlarında hakeme itiraz durumları bile oyunları gibi 180 derece farklı. evet oyuncularımız çok gol kaçırıyor ama bu gol kaçırmaları kapalı savunmaları açmaya çalışırken yapıyorlar. artı oyuncularımızı kabul etmesek te psikolojik olaraktan yıpratıyoruz.
    galatasaray sevdalısı olarak size şunu söylüyorum, anadolu takımlarının çoğu rakibimize karşı kazanmak için oynamıyor. o yüzden gelip burada ne rakip takımı, ne de oyuncularını övmeyin. bu bir realite. bunu kabul edin. 2023-2024 sezonunda takımı şampiyon olarak görmek istiyorsanız önce biz bir arada duracağız, takımımızı savunacağız. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın