resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3964
    en sonda söyleyeceğimi en basta diyeyim hayalimizdeki (20 m euro ve üstü) bonservise satamayacagimiz canimiz cigerimiz oyuncumuz. bunun belli basli sebepleri var onlari kendimce siralayayim:
    1- yav..k deschamps'in kendisini milli takima israrla almamasi, (ki bu konuda gitmesin yahu takimla daha cok süre geçirir diyen renktaslarima cok kiziyorum)
    2- sacha'nin burada kalirsam fransa milli olamam düşüncesi,
    3- fransa milli olamayacagi bir takimda daha fazla oynamak istememesi bu nedenle sözleşme uzatmaya yanasmamasi.
    3- 3. madde ile baglantili olarak bu yaz nelsson'un durumunu görmüş olması. yani uzun sözleşme yaparsam bunlar beni sozlesmeyle korkutup satmazlar hatta yerime adam bile alabilirler düşüncesi.
    4- şampiyonlar ligi'nden elenmiş olmamız
    5- maaşının oldukça düşük olmasi bu nedenle sözleşme uzatmada elinin nispeten zayif olmasi yani serbest kalma bedeli eklemek istesek görece yüksek maas verecek olsak bile burada kalacağı garantilenmis olur. kimse türkiye'den yüksek bonservis yüksek maaş bir bek oyuncusu almaz.
    6- hücum katkısını her ne kadar yukseltse de istatistiksel olarak gözle görülür bir asama kaydedememis olmasi ki bu onun tavan potansiyeli bu mu diye büyük takimlarca sorgulanabilir.
    7- ilk geldiği sezonki sakatlik ve karakter problemi. o sezon sakatlık dönüşünden sonra yazın takima katilmak, mucadele etmek istemedigi icin dubois'i aldik kendisini de neredeyse gonderiyorduk. sansa kaldi takımda. bir başakşehir macinda trezeguet'i bir bırakisi vardi mac boyunca nasil gol atamadi bize trezeguet anlamamistim o maci bir kere izleyen scout direkt kalsin der o derece bir maç oynadi. isler iyi giderken iyi ancak kötü gittiginde tepetaklak bir yapisi var. büyük avrupa takimlarinda rotasyona düşerse çöp olma ihtimali hiç de az değil.

    evet harika bir bek oldu son iki yildir, bu yazdiklarimdan begenmiyorum anlami cikmasin lütfen ama beklentiyi dogru ayarlayalim. bu nedenlerden ötürü kafamizdaki bonservis bedellerinden daha düşük bir teklif alirsak yonetime baski yapmayalim. sonu nelsson gibi olmasin diye yazıyorum. umarim derdimi anlatabilmisimdir 1 m euroya aldık üstüne ne kadar cok kazandirirsa kâr gözüyle bakalım. yoksa canimiz cigerimiz 100 de verseler satmam bana kalsa ama yapacak birşey yok burada durmayacak artik belli.

    not: beni öyle böyle g.t etmedi kendisi ve sayin erden timur, sağolsunlar :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın