resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2274
    takımın hücumdaki en tehlikeli ismi. her şeyden önce öngörülemez bir oyuncu. iyi oynadı, kötü oynadı bunları bir kenara bırakıyorum. son zamanlarda tek tek oyuncularımıza itibar suikastları düzenleniyor. şimdi de yok zaha milli kadroya alınmamış, yok tek başına yemek yiyormuş da takımın çürük elmasıymış, yok uyumsuzmuş, yok antrenmana kafasına göre geliyormuş, yok yemekten otelden fareden şikayetçiymiş. kaynak da ''fildişi basınının iddialarına göre''. hangi basın? hangi haber? oyuncunun yemek yerkenki yüz ifadesine kadar hakim basın mı varmış fildişi'nde?

    farz edelim iddialar doğru ve zaha disiplinsiz kaprisli bir adam. böyle bir adam aynılarını florya'da da yapmaz mı? galatasaray'ı yıpratmak için paralı gazeteci-muhabir ordusu tutan koç'un köleleri en küçük kıvılcımda ortalığı ayağa kaldırmaz mı?

    ellerinde bir şey olmayınca zaha'nın milli takıma gitmeyişinden hikayeler, senaryolar türetilmiş. ayrıca 4 yaşında ayrıldığı fildişi için aidiyet hissetmiyor, yağlı yemekler yiyip ve fareli otellerde kalmak istemiyorsa dahi kimse onu zorlayamaz.

    önce maaş krizi iddiaları, sonra premier lige gideceği iddiaları, şimdi de milli takım iddiaları. hepsi peşi sıra gelen itibar suikastının bir parçası. buna alet olan ve inanan galatasaray taraftarlarını da tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın