resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3079
    kendisini 3-4 metreye pas atamaması, oyun vizyonunun sıfıra yakın olması, şut tekniğinin hiç olmaması, pozisyon bilgisinin zayıf olmasi gibi sebeplerle takımızda görmek istemediğim oyuncudur. bu saydiklarimi da videolu ispatlarla en ala futbol izliyorum diyen kişiyle de sabaha kadar tartisirim. ha berkan vasatını takımda görmek istemiyoruz diye şımarık, yeni yetme, izlediğini anlamaz, kafayı tek oyuncuya takmış oluyorsak varsın olalim. ama o zaman berkan gelsin diye ortalikta firtina koparanlara da vasat sevici mi densin? futbolda tempo sadece koşarak sağlanmıyor.

    pas atamayan, boş boş koşan ve top tekniği takımımız seviyesinde olmayan bir oyuncunun galatasaray'da işi olamaz benim bakış açıma göre bu kadar basit.
    evet futbol safi general oyuncularla oynanmıyor ama asker olanın da kalitelisi var. kalitesizlik başka, oyuncu profili başka bir olgu. ülkede her alanda oldugu gibi burada da tüm anlamlar birbirine girmis durumda. bir oyuncu general profilinden olmadan da super kalite işler yapabilir. zamaninda suat, okan ve popescu gibi mesela. bu oyuncular general rolündeki super starlar ile kurgulanabildiklerinde size kupa kazandirirlar zaten. zamanindaki galatasaray, porto, leicester city bunun en net örneklerindendi.

    berkan benim için futboldan anlama turnusoludur. galatasaray gibi hangi platformda oynarsa oynasin başa güreşen, rakiplerini sindiren ve sağı solu belli olmayan bir takımda berkan gibi her attığı adımın ne olacaği rahatca sezilen vasat bir oyuncuyu görmek isteyenlere sorsanız dünyada orta saha oynayacak tek oyuncu sanki berkanmış gibi konuşuyorlar.
    fransa ligi, portekiz, danimarka, hollanda, norveç gibi liglerde berkan fiyatına ondan daha iyi oynayacak oyuncu yok gibi davranirlar. berkan'a gelene kadar ondan cok daha verimli ve gelecek vaadeden onlarca oyuncu oldugunu hepimiz bal gibi de biliyoruz.
    gelmemesi için sayılabilecek negatif özellikleri, gelmesi için ortaya atılan pozitif özelliklerinden kat kat fazla olan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın