• 146
    bu adam en nihayetinde muhabir, yazanlar olmuş ki daha öncesinde bize karşı şu minvalde tivitleri vardı, sonradan bize kaydı falan. bizim amacımız tam olarak ne, bizim kulübümüz hata yapıyorsa, usulsüz iş yapıyorsa çıkarsın ortaya yönetimlerimiz de kendini savunsun, keza diğer kulüplerde.
    ülke de gazetecilik sektörü bitti, şak şakçı dönemi başladı. yahu gazeteci adam sorgular açık bulur, adamların işi bu.

    ben hiçbir zaman şak şakçı adam sevmedim. burada haluk yürekli'yi de sevmeyen var, sevmemesine saygı duyarım ancak adam galatasaray yönetimini bir konuda eleştirince galatasaray düşmanı gibi davranıyoruz adama.

    gelelim hasan arat olayına, hasan arat belli ki burak elmas familyasından, sosyal medyaya o kadar önem veriyor ki her açıklamasında racon keser vari tamamen sosyal medyaya oynayan laflar peşinde.

    basın toplantısında gazeteci herşeyi sorar, soruya soruyla da cevap verir, hayır çok menem bir laf etmişsin gibi salonda ki tüm yardakçılardan da alkış geliyor. bir kere mesleklerine saygısızlık. meslektaşın hata da yapsa orda bulunan basın mensuplarının holigan vari alkışlaması benim de çok garibime gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın