• 265
    sözlükte neden bize karşı daha dişli oynadıkları bir türlü anlaşılamayan, abuk subuk iftiralarla karşı karşıya kalan kulüpler. ben bir anadolu takımı hocası veya futbolcusu olsam son şampiyonla yapacağım maça diğerlerinden ayrı bir önem veririm, çünkü galatasaray'a veya fener'e çelme takmak sivasspor'u yenmekten çok daha prestijli bir olay.

    vitrin maçları olduğu için galatasaray'a ve fener'e karşı elimden geleni yapsam da maçta 2-0 geriye düştükten sonra bir sonraki maçı düşünerek frene basarım, kart görüp bir sonraki maça eksik çıkmamaya çalışırım. maç 0-0 veya 1-0'ken gösterdiğim dirençle 2-0'ken gösterdiğim direnç kesinlikle aynı olmaz, çünkü iki farklı geriye düşmüşsem artık o maçtan puan almamın imkansıza yakın olduğunu bilirim. eğer ligin son maçı değilse puan alacağım diye kendimi parçalamam.

    fener iç sahadaki maçlarını ilk yarıdan koparırken biz hücum oyuncularımız sağolsun bir türlü maçı koparacak golü bulamıyoruz, rakipler de bizim maçlarda "puan alır mıyız" umuduyla sonuna kadar mücadele etmeye devam ediyorlar. mesele bu kadar basit. şikeymiş şaibeymiş, geçmişi kirli isimler haricindeki insanları böyle şeylerle itham etmek çok çirkin bir davranış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın