resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3343
    galatasaray başkanı olması gereken, vizyoner kişi. tabii herkes kendine göre haklı olarak transferden gem vuruyor ama arka planda bu adamın galatasaray adasında yaptıkları ve hali hazırda kemerburgaz tesislerine yapacaklarını kimse görmek istemiyor veya unutuyor. bankalar birliğinden belki de en erken çıkan kulüp biz olacağız. ve artık başımız dik olacak bankalara karşı.

    bakın, transfer tutar veya tutmayabilir. herkes bu sene gelen çoğu oyuncuya methiyeler dizdi burada. ali cabbar şarkısı kaç kere çalındı? ama şarkıyı çaldıran oyuncuya sonradan burun kıvrıldı. (bkz: wilfried zaha) bu kadar şımarık olmayın. 2 ayda beğenmediğiniz kişileri yemeye kalkmayın. sağlığınıza zararlı.

    bu adama neden bu kadar eleştiriler arttı son zamanlarda? mali anlamda iyi işler çıkarabildiği için. galatasaray mali yönden düzelirse 15 tane aday çıkar kongrede. zaten oy kullanmaya gelen kişi sayısı 7000 civarlarında.

    beğenilmeyen transferlere gelince hangisi elimizde kalır?

    açıkça söyliyim bence hiçbiri.

    o yüzden milletin gazına gelmeden şu yönetimin ve takımın arkasında durmayı becerin bir kere. bir arkadaşınız olarak rica ediyorum.

    not: iş bu entry, şımarık ve ne istediğini bilmeyen, anlık durumlara karşı anlamsız tepki veren galatasaray taraftarına yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın