resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2259
    kendi taraftarı içinde bile algıya maruz kalan süperstarımız. 1.77xg den 6 gol çıkarmış. bunu da maç başına 1,3 şut ile yapmış. maç başına aldığı süre 52dk. 1,86 da asist beklentisi var. maalesef sadece 1i asist olmuş. balık hafızalı değilseniz son maç yenen asistini en net hatırlarsınız. geçmişi de düşünürsek burada en az 4 asist olmalıydı.

    örnek olması açısından kerem 5,59 xg den 5 gol çıkarabilmiş. 2,3 şut ortalaması var. maç başına 78dk sahada. asist beklentisi de 5,59, buradan 5 asist çıkmış, bence kerem'in de bir dünya asistini yedi arkadaşları...

    yine canımız ciğerimiz icardi 12,47 xg'den 12 gol üretmiş. 3,6 şut ortalaması var. maç başına 86dk sahada. 1,53 asiste beklentisinden de 5 asist çıkarmış. bu onun oyun katkısına en önemli veri.

    yani "veriler ışığında" öyle kaçak göçek oynadığı bir durum yok. adamın üstünden oynarsanız neler olacağı ortada. ona daha çok şut imkanı veren bir yapıya gidilirse, çok daha fazlasını yapacağını veri söylüyor. hatta bence icardi'ye daha çok yaklaştırırsanız. icardi'nin asistçiliği sayesinde inanılmaz bir şey de ortaya çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın